Spotlight op Goossens Belastingadviseurs

Vaak staan alleen spelers en regisseur in de belangstelling. Tijd dus om eens een ander in de spotlights te halen. Ditmaal richten we de spotlight op Patrick Goossens van Goossens Belastingadviseurs. De reden dat hij ons al jaren sponsort? ‘Ik steun graag clubs die écht blij zijn met mijn bijdrage. En dat gevoel heb ik bij jullie altijd!’ Door zijn werk weet Patrick natuurlijk precies welke belastingvoordelen er zijn om als bedrijf te sponsoren.
In 2007 begon Patrick bij het kantoor van Sjaak Rens, toen nog aan de Zuidsingel in Bergen op Zoom. Samen bouwden zij het kantoor ‘Rens administratie’ verder uit. In 2012 gingen zij als partners verder. Eerst onder de naam Rens & Partners, later als Rens & Goossens. Per 2015 is het bedrijf verhuist naar het huidige kantoor aan de Boerenverdriet 20 te Bergen op Zoom. Inmiddels is Sjaak alweer twee jaar geleden uitgetreden, waarna er sinds januari 2021 is gekozen om door te gaan onder de naam ‘Goossens Belastingadviseurs’.

Goossens Belastingadviseurs neemt ondernemers zo goed als alles uit handen wat betreft de financiële administratie. ‘Wij willen onze klanten echt ontzorgen. Eigenlijk zijn wij zowel de controller als de belastingadviseur, zonder dat je daar zelf iemand voor in dienst hoeft te nemen’ zegt Patrick. Met 4 personen runnen ze het kantoor, waarbij persoonlijk contact centraal staat.

Ook al hebben ze aan klandizie geen gebrek, net als iedere ondernemer is Patrick bezig om als bedrijf zichtbaar te zijn en te blijven. Daar hoort voor hem ook bij om ieder jaar te bepalen hoeveel budget er aan marketingactiviteiten uitgeven wordt. Patrick kiest er gericht voor om een aantal clubs te ondersteunen. ‘Ik heb liever dat een paar clubs met mijn budget iets kunnen wat anders niet het geval zou zijn, dan dat ik in één keer een groter budget uitgeef aan bijvoorbeeld advertenties. Mond tot mondreclame is daarbij de beste advertentie, en gelukkig hebben we veel tevreden klanten. Via-via komen er ook steeds meer klanten van buiten de regio, momenteel ook vanuit de Randstad. Erg leuk natuurlijk.’

GOOSSENS BELASTINGADVISEURS | ‘Wij helpen ondernemers financiële beslissingen te maken.’ Zoek jij een adviseur of juist een leuke baan? Kijk op: https://www.kantoorgoossens.nl/