Veelgestelde vragen

Extra donatie? Dan helpt u onze voorstellingen toegankelijk te houden!

Honger heeft de toegangsprijs al de jaren dat wij bestaan op €10,- kunnen houden. Sinds het 2e jaar zijn ook wij genoodzaakt de prijs te verhogen. Bent u er vroeg bij, dan kunt u profiteren van de EarlyBird-prijs die nog steeds €10,- is. Daarna is de prijs €12,50. 
We houden onze toegangsprijs laag om toegankelijk te zijn voor zoveel mogelijk mensen. Draagt u dit een warm hart toe? Dan kunt u hier aan bijdragen door een extra donatie te doen bij de aankoop van uw eigen tickets. Deze inkomsten komen direct ten goede van onze producties.  

Slecht ter been?

Niets wordt gespeeld op een buitenlocatie, op het gras. Het terrein is niet helemaal vlak. Bent u slecht ter been, neem dan voordat u kaarten koopt contact met ons op om te overleggen of we deze voorstelling voor u toegankelijk kunnen maken (bestuur@theatergroephonger.nl) of kijk op onze contactpagina.  

Toegangstickets?

Na betaling ontvangt u een email met daarin uw tickets. U kunt het kaartje downloaden op uw telefoon en het laten scannen bij de entree. Printen is niet nodig.

Retourneren van tickets?

Gekochte tickets kunnen niet geannuleerd of omgeruild worden. Misschien kunt u er iemand anders blij mee maken? 

Wat gebeurt er bij slecht weer? 

Niets wordt gespeeld op een buitenlocatie, zowel u als publiek als de spelers verblijven de gehele voorstelling in de buitenlucht. De ontvangst en de nazit is (overdekt) bij restaurant le Bouleau. Mochten de weersomstandigheden dusdanig zijn dat de voorstelling in zijn geheel niet door kan gaan, dan wordt u hierover geïnformeerd. We proberen de voorstelling dan te verplaatsen. Indien dit niet lukt, of u bent verhinderd op de nieuwe datum dan krijgt u uw geld retour.

 
Bij een klein beetje regen kan het zijn dat we de voorstelling tijdelijk onderbreken en even schuilen bij le Bouleau. Ook kan het zijn dat we de voorstelling door laten spelen. Zorg dat u vooraf de weersvoorspelling controleert en uw kleding hierop aanpast. Paraplu’s zijn op de tribune niet toegestaan in verband met het zicht van de mensen achter u.   

Parkeren? (tip: kom met de fiets!)

De ontvangst is bij restaurant Le Bouleau, Bemmelenberg 16 Bergen op Zoom. Hier zijn geen aparte parkeerplekken. Komt u met de auto, dan parkeert u langs de weg. Let op! In verband met bezoekers van de Berk kan het druk zijn. Kom dus op tijd, mogelijk moet u een eindje lopen van uw auto naar de locatie. 


Komt u met de fiets, dan kunt u uw fiets stallen op het terrein van Le Bouleau.

Horeca voorafgaand en na afloop van de voorstelling (er is geen pauze)

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u terecht bij Le Bouleau voor een drankje. De bar opent om 19.30 uur. De voorstelling begint om 20 uur. Er is geen pauze tijdens de voorstelling.


Na afloop van de voorstelling kunt u onder het genot van een drankje napraten met elkaar en met de spelers. 
Drankjes betaald u aan de bar van Le Bouleau.