Veelgestelde vragen

Extra donatie?

Dan helpt u onze voorstellingen toegankelijk te houden!


Honger heeft de toegangsprijs al de jaren dat wij bestaan op €10,- kunnen houden. Het zal u niet verbazen dat ook wij genoodzaakt zijn de prijs te verhogen. Maar…. bent u er vroeg bij, dan kunt u profiteren van de EarlyBird-prijs die tot en met 30 april 2024 nog steeds €10,- is. Daarna is de prijs €12,50.


We houden onze toegangsprijs laag om toegankelijk te zijn voor zoveel mogelijk mensen. Draagt u dit een warm hart toe? Dan kunt u hier aan bijdragen door een extra donatie te doen bij de aankoop van uw eigen tickets. Deze inkomsten komen direct ten goede van onze producties.


Slecht ter been?


“Mijn slappe komedie voor vier mensen, een handjevol personeel en een tafel die niet vrijkomt” wordt binnen gespeeld op een industriële locatie. Het terrein is niet helemaal vlak. Bent u slecht ter been, neem dan voordat u kaarten koopt contact met ons op om te overleggen of we deze voorstelling voor u toegankelijk kunnen maken (bestuur@theatergroephonger.nl).


Toegangstickets?


Na betaling ontvangt u een email met daarin uw tickets. U kunt het kaartje downloaden op uw telefoon en het laten scannen bij de entree. Printen is niet nodig.


Retourneren van tickets?


Gekochte tickets kunnen niet geannuleerd of omgeruild worden. Misschien kunt u er iemand anders blij mee maken?


Wat gebeurt er bij slecht weer?


“Mijn slappe komedie voor vier mensen, een handjevol personeel en een tafel die niet vrijkomt” wordt overdekt gespeeld op een industriële locatie. De ontvangst en de nazit is (overdekt) bij Bruijs Jacht- en Staalbouw. Mochten de weersomstandigheden dusdanig zijn dat de voorstelling in zijn geheel niet door kan gaan, dan wordt u hierover geïnformeerd. We proberen de voorstelling dan te verplaatsen. Indien dit niet lukt, of u bent verhinderd op de nieuwe datum dan krijgt u uw geld retour.


Bij een klein beetje regen kan het zijn dat we de voorstelling tijdelijk onderbreken. Ook kan het zijn dat we de voorstelling door laten spelen.

Parkeren?

(tip: kom met de fiets!)


De ontvangst is bij Bruijs Jacht- en Staalbouw, Havendijk 14, 4612 PJ Bergen op Zoom. Hier zijn geen aparte parkeerplekken. Komt u met de auto, dan parkeert u langs de weg.

Let op! In verband met bezoekers van Theatergroep Honger kan het druk zijn. Kom dus op tijd, mogelijk moet u een eindje lopen van uw auto naar de locatie.


Komt u met de fiets, dan kunt u uw fiets stallen op het terrein van Bruijs Jachtbouw.

Horeca

Horeca voorafgaand en na afloop van de voorstelling (er is geen pauze).


Voorafgaand aan de voorstelling is horeca niet beschikbaar. De avondvoorstellingen beginnen om 20 uur. Matinee op zaterdag begint om 14 uur. Er is geen pauze tijdens de voorstelling. Na afloop van de voorstelling kunt u onder het genot van een drankje napraten met elkaar en met de spelers.